• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center - Waterloo
02-614 42 00

Een afspraak maken of annuleren

accueil

Hoe uw afspraak maken?

U kan uw afspraak maken:

  • Online*
  • Telefonisch
  • Door zich naar het secretariaat van de betrokken (para)medische dienst te begeven (kies in deze lijst het betrokken medisch specialisme om de openingsuren van het secretariaat te kennen)

*Voortaan kan u online een afspraak maken door te klikken op de foto van uw specialist in de lijst van onze artsen en zorgverleners. Is er geen knop "online afspraak" onder de foto van uw specialist? Neem dan telefonisch contact op met het secretariaat. U zal het telefoonnummer van de betrokken dienst vinden door de webpagina van onze medische en paramedische diensten of van onze multidisciplinaire klinieken te bezoeken.

Omwille van voorzorgsmaatregelen, willen wij er u aan herinneren dat de Europa Ziekenhuizen nooit uw gegevens over uw bankrekening telefonisch zullen vragen, noch vragen om terug te bellen op een betalend nummer (type 0900).

Hoe uw afspraak annuleren?

Indien u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, vragen wij u om ons zo snel mogelijk en minimum 24 uur op voorhand te verwittigen*. Indien u niet annuleert, zien wij ons verplicht om u een bedrag van 25 euro aan te rekenen, aangezien de afspraak niet meer aan een andere patiënt kan worden voorgesteld en dus verloren is voor iedereen.

U kan uw afspraak annuleren:

  • Per telefoon, door het secretariaat van de consultatie te verwittigen
  • Online, door ons formulier in te vullen. Opgepast de aanvragen van afspraken via het online formulier voor het annuleren van afspraken zullen niet behandeld worden.

U zal het telefoonnummer van de betrokken dienst vinden door de webpagina van onze medische en paramedische diensten of van onze multidisciplinaire klinieken te bezoeken.

*Behalve de nucleaire geneeskunde, waarvoor een annulatie 48 uur op voorhand noodzakelijk is, gezien specifieke producten op voorhand moeten besteld worden met het oog op uw behandeling. 

07/07/2023