• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center - Waterloo
02-614 42 00

Werken bij de Europa Ziekenhuizen

solliciteren

 

Meer dan ooit zijn we op zoek naar geëngageerde, enthousiaste medewerkers, partners in het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de zorg voor de patiënten die het hart zijn van onze werkzaamheden. Je kan je kandidaat stellen voor een vacature die je interesse wegdraagt of spontaan solliciteren.

Gezien de COVID-19 maatregelen is de selectie- en aanwervingsprocedure aangepast, zodat alle kandidaturen zonder vertraging in een veilige omgeving verwerkt worden. De selectiegesprekken verlopen van thuis uit, via een klik op een link naar TEAMS of SKYPE PRO zonder voorafgaande installatie van een webapplicatie, zodat je je niet naar het ziekenhuis hoeft te verplaatsen. Nadien wordt jouw kandidatuur verder opgevolgd en krijg je op korte termijn een antwoord.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waarom werken in de Europa Ziekenhuizen?  

Werken bij ons betekent vooral werken in een sector met een hoge toegevoegde waarde, gericht op mensen.
Wij zorgen voor de voortdurende ontwikkeling van onze kwaliteit, de gebruikte technologieën en vooral dus van uw vaardigheden.
Bovendien hebben de Europa Ziekenhuizen het welzijn van hun werknemers centraal gesteld in hun beheersplan.

Naast een baremieke verloning die een jaarlijkse salarisverhoging garandeert, een aantrekkings- en eindejaarspremie, alsook werkzekerheid binnen een ziekenhuis dat de patiënt en zijn personeel centraal stelt, bieden wij u :

  • Een DKV hospitalisatieverzekering in België en in het buitenland
  • Interne en externe opleidingen die volledig bekostigd worden, met inbegrip van relevante specialisaties en aanvullende masters
  • Gratis taalopleiding in groep of immersie
  • Telefoonabonnement betaald door de werkgever na het slagen voor een tweetaligheidstest
  • Een deel van de kosten van de aangeboden maaltijden wordt betaald door het ziekenhuis
  • 1 extra dag anciënniteitsverlof per 5 jaar, zonder maximumlimiet
  • Terugbetaling vervoerskosten (openbaar vervoer, fiets, auto)
  • 1 jaarlijkse welzjinsdag

Diversiteit, in al haar dimensies, is een kernwaarde binnen de Europa Ziekenhuizen. Wij zijn ervan overtuigd dat geslacht, afkomst, leeftijd, seksuele oriëntatie, levensfilosofie of handicap elementen zijn die deel uitmaken van onze individualiteit en de kracht van onze teams.

Onthaal

Op uw eerste werkdag bij de Europa Ziekenhuizen wordt u persoonlijk door de begeleidingsverpleegkundigen (ICANE) ontvangen om 9 u aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Die biedt u de mogelijkheid om uw vragen te beantwoorden, uw nieuwe werkomgeving te ontdekken en uw kledij, kleerkast en computertoegang in gebruik te nemen. Dit uitwisselmoment is bedoeld als een rustige en begeleide start van uw indiensttreding. Vervolgens wordt u geleidelijk op uw afdeling geïntegreerd. Onze doelstelling is u te begeleiden bij de ontwikkeling van uw vaardigheden middels de beschikbaarheid en expertise van onze medewerkers.

Loopbaan en opleiding

In het kader van de voortdurende kwaliteitsverbetering investeren de Europa Ziekenhuizen in een opleidingsbeleid. Opleidingen aangepast aan uw behoeften binnen of buiten de instelling.
Een opleidingsaanbod dat elke medewerker in staat stelt zijn kennis en vaardigheden op peil te houden en uit te breiden en zo zijn beroepspraktijk te verbeteren.
In deze context doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat elke medewerker zich binnen de instelling kan ontwikkelen met het oog op zijn of haar wensen en vaardigheden en van de behoeften van de Ziekenhuizen. 

Ons aanbod

De Europa Ziekenhuizen zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent. Van verplegend personeel tot administratief personeel, elke functie is belangrijk voor de goede werking van de Ziekenhuizen en bijgevolg ook voor het welzijn van de patiënt. 

Neem alvast een kijkje op onze jobsite http://workat.europehospitals.be/ om te solliciteren. Misschien kunnen wij u dan binnenkort bij ons team begroeten!

 

 

07/03/2023