• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center - Waterloo
02-614 42 00

Pers en communicatie

PERS

De Europa Ziekenhuizen helpen de pers graag bij hun onderzoek op het gebied van medische informatie en verzoeken om interviews met onze experts.

Alle persverzoeken moeten vooraf worden goedgekeurd door de dienst Communicatie van het ziekenhuis die u zal doorverwijzen naar de meest aangewezen persoon om gevolg te geven aan uw verzoek.

Als u onze persberichten wilt ontvangen, kunt u zich ook tot deze dienst richten.

Contactgegevens

Dienst Communicatie
T +32 2 614 26 93
Mail communicatie@euzh.be

FILM

Om de goede werking van het ziekenhuis en de privacy van onze patiënten en hun bezoekers te vrijwaren, aanvaarden wij geen verzoeken om te filmen (behalve van de pers) binnen de Europa Ziekenhuizen.

BOILERPLATE

De Europa Ziekenhuizen zijn een referentieziekenhuis voor Brussel en omgeving. Als meertalig algemeen ziekenhuis bieden wij een volledig zorgaanbod aan op onze vier sites, St-Elisabeth in Ukkel, St-Michiel in Etterbeek/Europese Wijk, het Bella Vita Medical Center in Waterloo en de Externe Raadpleging Inkendaal.

Met ruim 300 artsen-specialisten en 1.800 medewerkers zetten wij ons elke dag samen in om zo’n 2500 patiënten een juiste diagnose, een gepaste behandeling en gepersonaliseerde zorg te bieden. Daarbij zetten wij de meest geavanceerde medische technologie in binnen een hedendaagse infrastructuur, om iedere patiënt hoog kwalitatieve en veilige zorg te bieden in het grootst mogelijke comfort.

LOGO

LOGO KLEUREN

Download hieronder:

LOGO NEGATIEF

Download hieronder:

LOGO ZWART EN WIT

Download hieronder:

SOCIALE NETWERKEN

Facebook: Cliniques de l'Europe - Europa Ziekenhuizen

LinkedIn: Cliniques de l'Europe

Twitter: @europehospitals

YouTube: Cliniques de l'Europe - Europa Ziekenhuizen 

Instagram : @europehospitals

Source
Dienst Communicatie
Dernière modification