• A+
  • A
  • A-

Contactgegevens

Site St-Elisabeth - Ukkel
02-614 20 00
Site St-Michiel - Etterbeek
02-614 30 00
Bella Vita Medical Center
02-614 42 00

Mijn badge aanvraag en IT toegangen stage dienst Diëtetiek

De badge-aanvraag dient 14 dagen voor het begin van de stage te worden ingediend, indien de deadline korter is kunnen wij niet garanderen dat uw badge en IT toegangen in orde zullen zijn voor de aanvang van uw stage.

Zodra uw badge is gemaakt, ontvangt u een e-mail met aanvullende instructies. Uw badge is dan verkrijgbaar bij de receptie van het ziekenhuis.
Deze badge geeft u toegang tot de personeelsingang, de eenheid, de kleedkamers, en geeft u ook toegang tot het personeelsrestaurant.

Geen badge = onveiligheid = geen IT toegangen = geen stage!

U moet een nieuwe badge aanvragen voor elke stage die u bij de Europa Ziekenhuizen gaat volgen.
Om uw toegang te verlengen in geval van herstel van cursusuren, of als u een examen moet afleggen, kunt u contact opnemen met Marie Saey, verantwoordelijke van de Dienst Diëtetiek – m.saey@euzh.be.

Persoonlijke gegevens (1)
Upload vereisten
Ik ga ermee akkoord dat de Europa Ziekenhuizen mijn persoonlijke gegevens mag opslaan voor wervingsdoeleinden

(1) Deze gegevens worden om veiligheidsredenen opgeslagen en worden alleen in het kader van de stage gebruikt. Zij worden tijdens het lopende academiejaar bewaard en op 1/01 van het volgende academiejaar geschrapt. De persoonlijke gegevens van de studenten die ermee instemmen dat de Europa Ziekenhuizen in het kader van aanwervingen contact met hen opneemt, worden opgeslagen en voor dit doel gebruikt.

Gegevens met betrekking tot de stage

Ziekenhuissite:

Beroepsgeheim en huishoudelijk reglement: